Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHAPTER 10

5. 10. 2015

untitled-sasaas.jpg

Jako omámená vcházím do svého pokoje, a je mi úplně jedno že jsem celá promočená a měla bych si rychle vlézt po deku. Ještě pořád cítím Zaynovi rty na těch mých a na celém těle mám stále husí kůži z jeho doteků. Jeho dokonalých doteků, bože jakoby mě úplně zhypnotizoval, nebo začaroval. Teď, když jsem zakusila tu slast, chci ji znova, a víc a víc.

"Halo? Ivonne volá Ariadnu," ozívá se její hlas, ale já se na ni ani nepodívám, jenom jdu směrem k posteli a s tupým úsměvám si na ni sedám.

"No tak, ale vážně, to tě zdrogoval nebo co?" řekne Ivonne a jde si sednout vedle mě.

Já si hlasitě povzdechnu.

"Ariadno, hned mi všechno vyklop, rozumíš," zatřese se mnou. "Chci vědět všechno. Kruci, to jste tak zmokli? Jsi úplně promočená," dotkne se lemu mých šatů.
Já se jenom usměju, když se mi opět vybaví ten dokonalý polibek. Bože, co bych dala za to, vrátit se v čase a prožít ho ještě jednou.

"Tak už něco řekni," zakňučí nedočkavě.

"Vzal mě na večeři do jedné malé restaurace," začnu po chvíli mluvit. "Bylo to tam moc hezký, a dobře jsme si popovídali. Řekl mi věci... které jsem ani nečekala že řekne. Vážně... pochybovala jsem jestli si se mnou jenom nehrajde ale už jsem si jistá že ne," sednu si pomalu a neubráním se jemnému úsměvu.

"No... a co dál?" řekne Ivonne.

"Políbil mě," podívám se na ni nadšeně.

"Jenom polibek na dobrou noc nebo..."

"Líbali jsme se v dešti, dlouho, připadalo mi to jako celé hodiny. Bylo to jako ve filmu. J-já pořád cítím jeho rty, bože Ivonne, bylo to tak dokonalé. Mnohem lepší než jsem si kdy předstatovala."

Ivonne se se smíchem dotkne mé ruky. "Kdy se zase uvidíte?"
"Já nevím, na ničem jsme se nedohodli, ale určitě brzo," usměju se.

"Domluvím s Derekem aby jsme se zítra sešli u Flema, a zdůrazním aby nepozval Mandy," řekne.

"Víš... Ivonne je tady jedna věc..." váhám jak jí to mám říct.

"Co?" vypadá napjatě.

"Jenom... víš... Zayn nikdy neměl opravdový vztah, a není na to zvyklý. Ani mě nedržel za ruku, jenom pár sekund když jsme se sešli, a... já nevím, bojím se jestli to bude brát dostatečně vážně."
"Ari, no tak. Možná je to typický bad boy, ale určitě mu na tobě záleží dost na to, aby se změnil. Uvidíš, že to bude úžasný. A vlastně... byla bych ráda kdyby tam byla Mandy. Alespoň by ji od žárlivosti porazilo."

Já se lehce zasměju a jdu si vysučit oblečení, pořádně se obléct a zalézt pod deku. Dnešní noc byla jedna z nejkrásnějších v mém životě, a jenom doufám že to tak bude pokračovat.

 

22. 9

 

"Čau," usměje se na mě Niall když mě ráno potká na chodbě.
"Ahoj," opětuju mu úsměv.

"Všechno v pohodě," zeptá se.

"Jasně, proč by ne," snažím se aby nepoznal že jsem nervozní. On to pozná vždycky.

"Vážně?" zúží oči.

"Vážně," kývnu. "Už se nevyptávej. Jsi horší než Liam."
"O víkendu za ním jedeš?" zeptá se mě.

"Jo, už se na něj těším. Vážně mi pořád moc chybí," pousměju se jemně.

"Ari, řekla bys mi kdyby se něco dělo že jo? Víš že za tebe mám určitou zodpovědnost," řekne po chvíli.

"Nialle, už jsem dospělá, a neboj se, když se něco stane, budeš to vědět jako první, jasné?" podívám se na něj a on po chvíli s drobným úsměvem kývne.

"Tak pojď sem," obejme mě krátce.

"Hele, hele, co je to? Co kdyby to viděla moje sestra?" přijde k nám Ivonne s rukama v bok.

Niall se jenom zasměje. "Hele, nech toho. A když už ji zmiňuješ, ptala se po tobě. Hned jak budeš moct, tak jdi za ní."

"Fajn," povzdechne si. "Půjdeme si pro pití?" podívá se na mě.

"Jo, jasně," řeknu letmo a ještě řeknu Niallovi ahoj.

Jdeme si s Ivonne pro pití když v tom zahlédnu Zayna. A jeho pohled se mi nelíbí. Je... já nevím, je to až strašidelný pohled. Nechápu to, chvíli si myslím že se možná nedívá na mě, ale když na něj mávnu a on jenom odvárí hlavu, jakoby mě někdo praštil vší silou do hrudě. Nechápu to. Co se stalo? Chci jít za ním, ale radši jdu za Ivonne která na mě volá a snažím se na to nemyslet. Ale nedaří se mi to. Ten jeho pohled je pořád v mojí hlavě.

 

Později toho dne jdu s Ivonne, Derekem a Michelle do Flamova domu a mám srdce až v krku. Vůbec nevím co mám čekat. To co se ráno stalo, mi pořád vrtá hlavou. Možná měl jenom špatnou náladu, to je možné, ale nevím. Opravdu mám strach.

Po tom co se se všemi pozdravíme si pořád celá nervozní sednu na pohovku a sleduju Zayna který stojí naproti mě a doslova mě zabíjí pohledem. Teda, ne že bych se ho snad bála, ale opravdu mě bolí že je na mě kvůli něčemu naštvaný, a já nevím proč.

"Kde je Liz," zeptá se najednou Michelle.

"Je někde s jejím klukem, Marcusem," obrátí Flame oči v sloup.

"Nechápu proč s tím idiotem je, jenom ji využívá a chová se k ní otřesně," zakroutí Michelle hlavou.

"No jo... lásce neporučíš. A ona je v tom až po uši," řekne Louis a já sklopím zrak když se moje oči opět setkají s těmi Zaynovými.

"Hele, pusťe nějakou muziku," řekne Ted zatímco se nakloní k Vicky a začne ji líbat.

"Jo, jasně," řekne Flame a pár sekund nato se z repráku rozezní nějaká rocková kapela, musela být už docela stará, protože tu píseň jsem slyšela už dávno. Všichni se začali hýbat, zpívát a pít, smát se... povídat si... jenom já jsem tam sedím jako trubka a nevím co mám dělat. Jestli mám nabrat odvahu a jít k Zaynovi, promuvit si s ním, ale moje povaha a nízká sebedůvěra mě zase jednou přemůže. Po nějaké chvíli se zeptám Ivonne jestli se mnou nepůjde do kuchyně pro něco nealkoholického a když projdu jenom pár centimetrů okolo Zayna, cítím jak mi srdce bije jako splašené. Tohle se mnou dělá. Přestávám se kontrolovat a když to takhle bude pokračovat dál, jednou dostanu infarkt.

"Proč si s ním nepromluvíš?" zeptá se mě Ivonne tiše.

"Nedokážu to, bojím se že mě odmítne, že se mnou ani nebude ztrácet čas a prostě bude dělat že se mezi námi nic nestalo," řeknu se svěšenou hlavou.

"To pochybuju," zakroutí hlavou. "Kdyby to bylo tak, ani by se na tebe nepodíval. A celou dobu co jsme tady z tebe nesputil oči."

"Tak proč mě ani nepozdravil? Ani úsměv, jedno slovo, prostě nic," řeknu zoufale.

"Hele. Já vezmu limonádu a ty jdi hned teď za Zaynem a vezmi ho stranou, ať si to hned vyjasníte, jasné," dotkne se lehce mojí ruky.

Já s hlubokým nádechem kývnu a se srdcem bijícím jak splašené jdu zpátky do obýváku. První co si všimnu je Mandy, jak tančí okolo Zayna, teda, vlastně se na něj doslova lepí a osahává ho. A on ji nechává. Nevypadá že si to užívá, ale ani ji nebrání. Když vidím jak dá ruku okolo jeho krku, už se neudržím, zakrytuju si pusou ruku a s pláčem uteču ven.

"Ariadno!" slyším za sebou hlas. "Počkej," je to Zaynův hlas.

"Nech mě být," nepodívám se na něj a otočím se k němu zády. "Jdi zpátky za Mandy."
"Prosím, nechovej se tak," řekne.

"Jak?" utřu si s přestíraným smíchem slzy a otočím se čelem k němu. Vidím jak polknul. "Mandy se po tobě plazila, a ty jsi ji neodstrčil, prostě jsi hrál s ní. A věděl jsi že tam jsem. To jsi mě musel tak ponížit? Co si myslíš?"

"Kdo byl ten kluk co jsi dneska objímala," zeptá se najednou.

"Cože?" svraštím obočí.

"Dneska ve škole jsem tě viděl s nějakým klukem, nějakým blonďákem. Kdo je to? Zdáli jste se mi se mi blízcí," myslím že z něj mluví snad i žárlivost. Ale to si asi jenom namlouvám.

"To byl Niall. Můj nejlepší kamarád, je jako můj bratr, a bylo to jenom objetí. To kvůli tomu ses na mě tak díval a úplně jsi mě zazdil? Místo toho aby jsi se mě normálně zeptal," řeknu nevěřícně.

"Já... myslel jsem..."
"No tak jsi si myslel špatně," řeknu rázně. Nechápu kde se mě najednou bere ta odvaha. "Víš co? Jestli tohle má být začátek našeho vztahu, nevím jsetli má smysl vůbec pokračovat, vyřiď Ivonne že jsem šla do školy," otočím jsem se ale on ke mě přiběhne a dotkne se mého ramen.

"Nikam nechoď, prosím tě," řekne naléhavě.

"Proč bych měla zůstavat?" podívám se na něj.

"Omlouvám se, byl jsem idiot. Ale prostě jsem nedokázal snést pomyšlení že bys byla s někým jiným," řekne.

"Zayne, já vím že jsi říkal že to nebude jako v pohádce. Že nejsi žádný princ. Ale jestli jsi myslel vážně to co ke mě cítíš, tak mi musíš dokázat že můžeme být spolu, opravdu spolu. Vím že na naší cestě budou překážky, vím že svět není z curku, a jsem možná občas až moc naivní ale nechci aby po tom nádherném večeru, po tom polibku... jsme se k sobě chovali takhle. Jsi první kluk v mém životě a já... J-já cítila jsem se včera jako v nebi, bylo to vážné úžasné, výjimečné a já... cítila jsem se... prostě... bože, miluju tě. Vážně tě miluju," řeknu dřív než ztratím veškerou svou sílu kterou jsem sebrala.

"Já tě taky miluju," pousměje se nesměle a dotkne se mé tváře.

"Takže... na to zapomeneme?" utřu si i poslední slzy.

"Jo," políbí mě krátce a já mám opět pocit že se mi podlamují kolena. Takový efekt na mě má. "Vrátíme se dovnitř?
Já jenom kývnu a jsem docela v šoku, když se natáhne pro moji ruku a proplete naši prsty. Jenom se usměju a následuju ho.

Když vejdeme k ostatními, během několika sekund se všechny jejich pohledy obrátí k nám.

"Vy..." řekne Michelle překvapeně. "Vy dva..."
Zayn jenom kývne a krátce se na mě usměje.

"Nemůžu tomu uvěřit brácho," řekne Flame se smíchem. "Takže Zayn má holku."
"A úžasnou holku," řekne Louis a já cítím že se začínám červenat.

Podívám se na Ivonne a ta na mě s úsměvem mrkne.

"No, snad vám to půjde dobře, jako nám že miláčku," pohladí Vicky Teda, a ten jenom pokývne a letmo se na nás podívá.

"Gratuluju," složí si Mandy ruce na prsou. "Uvidíme jak dlouho vám to vydrží."
"Mandy, sklapni," řekne Michelle naštvaně.

Vidím jsem v Mandyině tváři obrovskou zlobu, a je mi jasné že ji to zřírá. Ale nic s tím nenadělá.

"Udělej jim místo Dereku," řekne Michelle. "Ať si naše hrdličky můžou sedout spolu," řekne Michelle s potutelným úsměvem. Když Derek vstane Zayn si teda sedne do křesla, a pak si mě přitáhne na svůj klín. Cítím se úžasně, ale taky se tak trochu stydím. Teda... nejsem zvyklá klukovi sedět na klíně, ještě před tolika lidmi, co se na nás dívají, ale snažím se zbavit té svojí ulity a tohle je asi další krůček. Navíc, být takhle blízko Zaynovi, je jako bych byla v ráji. Vážně se cítím úžasně. A když mi lehkým dotekem přeje rukou po rameni, cítím jak mi naskočí husí kůže. Říkám si jestli to takhle bude pořád. Jestli mi bude pokaždé bušit srdce jako splašené, jestli budu mít husí kůži, budou se mi třást kolena... pokaždé když budu s ním.Možná to tak bude jenom na začátku, kdo ví. Ikdyž jsme teď spolu, je tu problém že to budu muset nějakou dobu tajit před Niallem, i před Liamem, protože chci aby ho napřed zkusili trochu poznat, a pak až dělají soudy. Vím že Liam si pro mě možná představuje někoho jiného, co se týče vzhledu a prvního dojmu možná někoho jako Bradley. Ikdyž, kdyby věděl o tom večeru, asi by i jeho pěkně rychle zavrhl. Upřímně nidky jsem si nemyslela že budu s někým jako Zayn, teda, ne že by byl z jiné planety, ale přece jenom všechna ta tetování, záhadnost... no... možná se mi to jenom tak zdá, protože jsem s nikým takovým ještě nepřišla do styku. Ale je prostě jiný. Vážně doufám že se náš vztah bude vyvjíet, a že se o něm dozvím všechno. No, alespoň většinu věcí, já osobně mu moc co říkat nemám, to podstatné o mě už ví, ale já o něm skoro nic. Snad když to teď je tak jak to je, všechno půjde samo. Opravdu chci aby nám to fungovalo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář