Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHAPTER 45

26. 5. 2017

untitled-sasaas.jpg

 31.12.

 

Dnes je Silvestr a já slíbila Ivonne a ostatním že společně půjdeme na velký Novoroční večírek ve městě. Budou tam všichni, v podstatě až na Nialla a Sandru kteří přijedou až později, což mě mrzí, ale svým způsobem je to asi lepší, protože alespoň tak můžu být se Zaynem a ostatními bez toho aby měli nějaké poznámky. Byla bych nejradši kdyby tady byli oni, i Liam a všichni by jsme oslavovali společně, ale to bohužel zatím není možné. Snad příští rok. Brácha začne pomalu roztávat a Niall doufám taky. No, každopádně dnešek si chci užít. Budu tam mít Zayna, i svoje přátelé. Nikdy jsem nechodila na večírky, neměla jsem v podstatě ani žádné kamarády. Takže se na dnešek těším, ikdyž i trošku bojím. Přece jenom, nejsem pořád ještě zvyklá na tak velkou společnost, měli by tam být stovky, nebo spíš až tisíce lidí. Asi se budu muset zaháknout za Zayna a nepustit se nebo se někde ztratím. Nevím, snad se všichni budeme držet u sebe. Budou tam i živá vystoupení, takže je to vlastně spíš Novoroční koncert. Michelle říkala že Felix tam bude dělat zvukaře a pokusí se nás dostat na dobrá místa, a později se k nám přidá. Felixe jsem sice viděla jen dvakrát ale je vážně milý a byla bych ráda kdyby se dal dohromady s Michelle, viděla jsem ty jejich pohledy a myslím že by jim to spolu strašně slušelo, ale to je jen na nich. Taky nechápu proč se nedali dohromady Derek a Ivonne, myslím že by mohli mít skvělý vztah, je to snad jen otázka času. Nevím, prostě bych jim přála aby byli spolu tak štastní jako jsem já se Zaynem.

 

"Toi budeš tak navlečená?" zeptá se mě Ivonne a vytrhne mě tak z myšlenek.

"Jo, je to venku a nechci aby mi byla zima," pokrčím rameny.

"No fajn, ale udělám ti něco s vlasama, nalíčím tě a postarám se o to abys byla pořádná kočka," řekne Ivonne rázně.

"Proč?"zasměju se nechápavě.

"No víš... slyšela jsem že tam bude Mandy a jak ji známe nějak se k nám vetře, takže chci aby ji vypadly oči z důlků."

"Ivonnne... ikdyby jsme ji viděli, budu tam mít Zayna a už jí nedovolím aby mě urážela ani cokoliv, prostě si ji nebudu všímat."
"No fajn, ale víš že ta si ruku přes hubu nedá."

"Hele, ty mi radši řekni co si na sebe vezmeš ty," snažím se změnit téma.
"Nevím, dneska by prý nemělo mrznout, tak si vezmu ty nové šaty, pod to něco teplého, a bundu navrch."
"Těmi šaty chceš někoho okouzlit?" usměju se záludně.

"Nevím o čem to mluvíš," přísahala bych že se trochu začervenala.
"Ty víš o čem.“
"Jestli myslíš Dereka, říkala jsem ti že jsme jenom kámoši nic víc.
"A vážně bys nechtěla aby mezi váma bylo něco víc?" neodpustím si poznámku.

"Ne," řekne rychle."Radši se posnažme aby se dali dohromady Michelle s Felixem. Ona už touží po klukovi a Felix by byl ideální volba. Když jsem pomohla tobě a Zaynovi, zvládnu i ty dva."
"No dobře," pousměju se. "A... Liz tam asi nebude co?"

"Ne, nakonec řekla že zůstane doma. Ale Vicky ji nechce nechat samotnou takže zůstane s ní."
"A co Ted? Ten půjde sám?"

"Vypadá to že jo, myslíš si snad že by si nechal ujít takovou párty."
"To asi ne, ale... to mu vážně Vicky tolik věří? Teda, všichni víme jaký je okolo cizích holek a at už se o Zaynovi říká cokoliv vím že on by mi neublížil tím že by mě... podvedl, ale u Teda si nejsem jistá.

"No jo, ale to je věc jich dvou. Nechci být hnusná ale možná by nebylo naškodu kdyby se s někým zapletl a Vicky by si konečně uvědomila že se má na něj vykašlat. Vůbec si ji nezaslouží, vždyt je to idiot a povaleč."

"Ale Vicky ho miluje," řeknu.

"Jo, ale někdy jenom láska nestačí."
Já jen pokývnu hlavou.

"Zním nějak moc chytře, radši si jdu vybrat nějaké náušnice, a tobě taky. Doufám že jsem toho vzala dost."

"Dobře," zasměju se lehce.

V tu chvíli uslyším jak k nám jdou Derek, Michelle i s Flamem, vzhledem k tomu že jsme v jeho bytě a oni u nich zůstanou dokud se neotevře ubytovna. Se Zaynem se uvidím až večer protože chtěl zajet někam s Louim a musím říct že ikdyž ho nevidím jen pár hodin, stýská se mi po něm a nemůžu se dočkat až budu s ním.

 

Vidím na hodinách že už bude třičtvrtě na sedm a vím že za pár minut musíme vyrazit. Jsem už u Zayna, spolu s Ivonne která mi chtěla udělat make-up a vlasy, jsem oblečená, připravená. Musím říct že Ivonne odvedla dobrou práci, vážně se cítím krásná. Jenom jsem trochu nervozní, nejen kvůli velkosti té akce ale i kvůli tomu že je šance že tam potkám Mandy. Ale přece jenom, byla by to trochu velká náhoda. No, ale rozhodla jsem se že si dnešní noc užiju, takže už zbytečně nepřimýšlím a sejdu do obýváku kde čekají Zayn a Louis. S ostatními se sejdeme po cestě. Zayn má na sobě svou typickou koženou bundu a tmavé kalhoty tak jako obvykle ale i tak nemůžu si pomoct ale na chvilku se zadívat jak úžasně vypadá. Cítím jak mi Ivonne ještě na poslední chvíli upravuje na vlasy a já ji jen zašpetám at už toho nechá.

"Vypadáš dokonale baby," usměje se Zayn zatímco jde ke mě.

"Mám na sobě asi čtyři vrsty oblečení," podívám se na něj nesměle.

"Ale i tak jsi nádherná," vezme si mou tvář do dlaní a dlouze mě políbí.

"No... věřte mi že jste krásný pár a ráda bych dál obdivovala tohle tvoje království, ale mohli by jsme už jít?" řekne Ivonne po chvilce.

"J-jo," pokývnu jemně. "Jasně."
"Hele, dneska si to užijeme," vezme Louis Zayn okolo ramen.

Já se jen usměju při tom jak mě Zayn vezme za ruku a pevně ji stiskne.

Když jsme u dveří, Ivonne zhasne a Louis si vytáhne z bundy klíče a zamkne. Ani jsem nevěděla že má klíče, ale ani mě to moc nepřekvapuje. Jen chvilku nato potkáme i ostatní, teda Michelle, Dereka, Flema a Teda. Potom už teda vyrazíme a jak se přibližujeme, čím hlasitější je hudba a tím víc se mi zrychluje dech. Nevím jestli je to obavami nebo vzrušením, nebo obojím. Prostě se držím Zayna jako klíče až je to směšné, vedle mě je Ivonne a pořád mě nepozorovaně ujištuje že to bude dobrý. Začnu tomu i vážně věřit a celkem dost se těším. Když se už dostaneme k podiu, dopředu, jak nám slíbil Felix všechna nervozita ze mě začíná opadávat. Panuje tu dobrá nálada, všude smích, líbí se mi to. Jsem ráda že se Michelle dala na radu Ivonne a nechala se i od ní zkrášlit, ne že by to nějak zvlášt potřebovala, ale chceme aby z ní Felix nespustil oči až přijde k nám. Nevím, prostě bych chtěla aby byli spolu, Derek a Ivonne jsou podle mého stvoření jeden pro druhého, ale nechám to radši na nich. Snad brzo jeden z nich udělá první krok, nebo asi budu muset zkusit Ivonne trochu popostrčit jako to ona udělala při mě a Zaynovi. Dá se říct že i ona dost přispěla k tomu že jsme se dali tak rychle dohromady. A prostě chci aby byla štastná.

"Tak co? V pohodě nebo se otočíme a jdem domů," řekne Zayn a musím přiznat že ho sotva slyším ikdyž mluví dost nahlas.

"Ne, líbí se mi tu," řeknu s úsměvem.
"Dobře," políbí mě do na tvář a obejme okolo pasu.

"Hele, kde se poděl Ted?" zeptá se Flame zmateně.

"Nevím, asi se ztratil," řekne Louis s nezájmem. "Nahání kočičky, jak sám říká."

"No jasně, využil že tady není Vicky," zakroutí Michelle hlavou.

"To je na nich, a Ted at si dělá co chce, je už velký kluk," řekne Lous.

"A co ty ségra? Budeš se dneska činit?" rýpne si do Michelel Derek.

"Sklapni," plácne ho po hlavě a spustí tak vlnu smíchu od Flema, Ivonne a Louiho.

"Hej, seženu něco k pití, jo?" položí Flame Zaynovi ruku na rameno.

"Jdu s tebou, chvíle od mýho debilního bráchy mi přijde vhod," řekne Michelle otráveně a společně teda odchází. My zůstáváme na místě a čekáme až se vrátí. Jen doufám že budou brzo zpátky.
"Fakt vám to sluší holky," řekne s lehkým úsměvem Louis.

"Ale sklapni," protočí Ivonne žertovně oči v sloup.

"Ne, vážně," řekne Derek a prohlédne si Ivonne od hlavy k patě. "Vypadáte skvěle.
"No tak díky," řekne Ivonne z

"A co ty? To ani neřekneš svojí holce že je nádherná?" podívá se na Zayn na Dereka.

"Už jsem jí to řekl," poznamená Zayn. "Navíc ona ví že pro mě je vždycyk ta nejkrásnější.

Já se na něj podívám a s nesmělým úsměvem ho políbím.

"Sakra, asi bych si měl už někoho najít," řekne Derek trochu podrážděně.

"Proč se díváš na mě?" zeptá se Ivonne když na ní Louis hodí potutelný pohled.

"Ale nic," složí si ruce na prsou.

"Kde jsou ti dva?" řekne Derek nervozně.
Připadá mi roztomilé a až trochu směšné že ti dva se mají rádi, rozumí si, určitě se i přitahují ale pořád nejsou schopní jít na rande, probrat to a být oficiální pár. Možná to chtějí udržet na hranici kamarádství ale myslím že je to škoda. Ti dva by prostě měli být spolu.

"Hele, tam jsou," ukáže Louis před sebe chvíli nato.

"Konečně," vydechne Zayn do mých vlasů a já se pousměju.

"Takže tady...tady, a tady," podá Flame postupně po jedné menší lahvi Derekovi, Loimu a Zaynovi.

"A co jako já?" zeptá se Ivonne.

"Vy můžete mít s Michelle společně, a tys chtěla Ariadno?" podívá se na mě.

"Ne, ne, já nechci," zakroutím hlavou.

"Můžeš si vzít moje," nabídne Zayn Ivonne flašku.

"Zayne, je Silvestr. To snad nemyslíš vážně," řekne Flame.

"Radši si dám později," podá Zayn flašku Derekovi který ji dá Ivonne.

Já mu věnuju jen drobný úsměv a v tom začne hrát nějaká kapela, myslím že je znám, asi si je pouštěla Ivonne, a zdá se že jsou fakt známí protože všichni nadšeně skáčou a řvou. Je pravda, že ted když se všichni na sebe začínají mačkat a já mám chvílemi pocit že snad ohluchnu nebo že upadnu není mi dvakrát příjjemně. Ale musím si říct že na to prostě nejsem zvyklá a všichni se dobře baví, tak bych měla taky. Většina okolo nás pije, sice většinou jen pivo, ale i tak jsem ráda že Zayn nepije, nebo alespon ne moc. Nevím, vadí mi že kouří ale jsem ráda že alespoň s tím pitím je to tak. Prostě bych se nerada ocitla v kruhu samých opilých lidí, jako snad jediná abstinentka. No, ale jsem na to zvyklá. Každopádně všechny negativní myšlenky se hned rozplynou jak mi Zayn věnuje lehký polibek na krk či tvář nebo mi řekne že mě miluje, tak že to slyším jen já. Tak moc ho miluju a jsem ráda že když už jsem s ním nebyla na vánoce jsem ráda že jsem s ním alespoň na nový rok, ikdyž jistě, radši bych byla kdyby tady byl i Liam.

"Hele vy dva, co tu tak stojíte, odvažte se trochu," pobídne nás Flame k tanci.

"Sklapni," odbije ho Zayn.

"No tak, Ari, pojd," chytí mě Ivonne za ruku a dostane mě tak ze Zaynova náručí.

"Dnes si to musíme užít," chytí mě Michelle za druhou ruku a začnou tam se mnou houpat a skákat... a já se začnu smát, protože nejen že přiznávám že to je zábava, ale taky si uvědomuju že jsem našla dvě úžasné kamarádky.

Podívám se na Zayna a ten mi jen s lehkým úsměvem naznačí at se jen bavím. On zatím stojí za námi a vidím jak si zapaluje cigaretu. Louis se opírá o něj a v ruce drží flašku. Flame se trochu vzdálil a tancuje jako o život spolu s pár dalšíma lidma, které neznám a ani si nejsem jistá jestli je zná on. No, každopádně, vážně se začínám opravdu bavit. Vydržíme tak asi po tři písničky. Pak přijde něco pomalejšího a já se otočím k Zaynovi který mi nabídne náruč. Já ji vřele přijmu a vychutnávám si písen zatímco mě drží on, kluk kterého miluju nejvíc na světě. Všimnu si že Derek má ruce okolo Ivonne a Michelle a Louis zatím přivedl Flamea zpátky. Ten vypadal už docela dost v náladě, ale u něj je opice vážně zábavná. Prostě se směje a je strašně milý, vlastně se chová jako malé dítě. Mám ho vážně ráda, sice jsme si ještě nikdy nějak dlouze nepovídali, ani jsme se ještě tak moc nesblížili, ale vycházíme spolu dobře. No, chvíli nato mi zase zmizí z dohledu, asi si to vážně užívá. A myslím že je to jeden z těch lidí kdo by nikdy nezradil, kdo by vědomě nikomu neublížil, když si vzpomenu na to kolem té holky, Gwen, na to že si lidi myslí že jí to udělal on, nebo Louis, Zayn... je mi z toho zle a smutno zároveň. Ve skutečnosti jsou to jedni z nejlepších kluků které jsem kdy poznala.

"Jsi ráda že jsme tady?" zeptá se mě Zayn.

Já jenom pokývnu zatímco mám hlavu schovanou u jeho krku.

"Já jsem rád že jsem tady... s tebou," řekne něžně.

"Miluju tě," obejmu ho silněji a cítím že se mi do očí hrnou slzy při zvuků smutné zamilované písně.

"Já tebe taky baby," políbí mě do vlasů.

Písen se pomalu končí a já zvednu hlavu a vidím Zaynovi oči jak se na mě dívají tím jeho pohledem a cítím jak mi zase srdce tluče o sto šest a musím se celá červnat.Tohle se mnou asi zůstnae navždy. Nikdy si nezvyknu jak vypadá v měsíčním svitu. Ikdyž ted jsou to spíš světla reflektoru. Ale vážně, vždycky mě málem zhypnotizuje, prostě... je jako magnetický. S nězným úsměvem Odrhne mi pramínek vlasů z tváře a přistiskne svoje rty na ty moje. Měla by mi být zima, ale při něm cítím tak příjemné teplo, a hlavně lásku. Vážně, každý jeho polibek je pro mě drahocený. Jako poklad. Každá vteřina, minuta, hodina.... prostě bez něj nedokážu být. A ted jsme tady, obklopení přáteli, všemi těmi lidmi, ale jakoby jsme byli jen my dva. Jen a on a já.

Ani si nestihnu všimnout že už začala další písen když v tom...

"Ale, ale kdo pak to tu je?" ozve se známý hlas. Mandy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář